Grafstenen Nijkerk

Alpha Natuursteen is dé specialist voor unieke gedenktekens, grafstenen en grafmonumenten in de regio Nijkerk. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, leveren en plaatsen van grafstenen op maat. We helpen u graag met het creëren van een uniek eerbetoon aan uw overleden dierbare. Kom langs in onze locatie in Nijkerk voor persoonlijk advies of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag brochure aan Neem contact op

Bekijk onze grafstenen in Nijkerk

In onze showroom in Nijkerk kunt u de verschillende soorten natuursteen en grafstenen in het echt bekijken. We raden u aan om hiervoor een afspraak te maken, zodat we de tijd kunnen nemen om u uitgebreid en persoonlijk advies kunnen geven en u voorkomt dat u moet wachten op een andere familie. Een afspraak bij Alpha Natuursteen is altijd vrijblijvend en kosteloos. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

 • Familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring
 • Grafstenen voor iedere prijsklasse
 • Bekijk de voorbeelden in onze showroom
 • Iedere steen is naar wens te personaliseren

Bel Alpha Natuursteen Nijkerk Vraag brochure aan

Soorten grafstenen en monumenten

Bij Alpha Natuursteen vindt u naast verschillende soorten grafstenen en grafmonumenten, herdenkingsstenen en kindermonumenten. We zorgen ervoor dat de grafstenen aan de juiste afmetingen en regels voldoen die zijn opgesteld door de begraafplaats en de gemeente Nijkerk. Dit geldt natuurlijk ook voor de omliggende gemeenten en begraafplaatsen. Bekijk hieronder ons aanbod:

 

 

Maak direct een afspraak

De kosten van een grafsteen

De kosten van een grafsteen zijn afhankelijk van uw wensen en budget. We kijken graag samen met u naar de best passende opties voor uw dierbare. We begrijpen dat het regelen van een uitvaart hoge kosten met zich mee kan brengen, dus bij ons koopt u grafstenen voor ieder budget. Bekijk ons aanbod in budget grafstenen. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte grafsteen? Dan spelen de grootte, het materiaal en de accessoires een rol in de prijs van de steen. Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen.

Grafstenen op maat

Onze specialisten staan voor u klaar om een unieke grafsteen te ontwerpen en creëren. Vertel ons uw ideeën en wensen en samen maken we het perfecte ontwerp om uw dierbare te herdenken. Er zijn veel mogelijkheden in de grootte, vorm, het materiaal en opschrift van de grafsteen. Vaak maken we grafstenen van natuursteen, maar andere materialen als glas, staal, hout, rvs of een combinatie van een of meerdere materialen is ook mogelijk.

Grafstenen van Alpha Natuursteen

Bij Alpha Natuursteen is iedere grafsteen te personaliseren. We luisteren goed naar uw wensen, om zo een waardige grafsteen voor uw dierbare te creëren. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze grafstenen.

 

Werkzaam in de regio Nijkerk

We zijn dé specialist in grafstenen en -monumenten in de regio Nijkerk. Ons werkgebied bestaat onder andere uit de volgende plaatsen:

 • Nijkerk
 • Nijkerkerveen
 • Voorthuizen
 • Barneveld
 • Amersfoort
 • Soest
 • Baarn
 • Bunschoten
 • Putten
 • Terschuur
 • Hoevelaken
 • Ermelo
 • Zeewolde

Naast de bovenstaande plaatsen, zijn wij actief in de regio’s Harderwijk, Epe en ’t Harde.

Meer informatie?

We geven u graag meer informatie over onze grafstenen en de mogelijkheden tot het personaliseren. Bent u woonachtig in de omgeving van Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld, Amersfoort, Soest, Baarn, Bunschoten of Putten? Kom dan langs in onze showroom in Nijkerk of maak een afspraak met een van onze specialisten. We zijn natuurlijk ook bereikbaar via e-mail of telefoon.

Bel Alpha Natuursteen Nijkerk Vraag brochure aan

Contactgegevens

Alpha Natuursteen Nijkerk
Gezellenstraat 1
3861 RD Nijkerk
Tel: 033 245 08 05
E-mail: info@alphanatuursteen.nl

 

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 14:00
Zondag: Gesloten

 

Let op!
19 april in de middag vanaf 12:00 zijn wij gesloten op alle 4 de locatie’s

Buiten onze openingstijden kunt u op afspraak de showroom bezoeken.

Tussen 19-7 t/m 4-9 de zaterdagen alleen geopend op afspraak.

Plan uw route

Naast Nijkerk hebben we een showroom in Epe’t Harde en Harderwijk.