Glazen grafmonumenten

Bij Alpha Natuursteen vindt u naast natuurstenen gedenktekens, glazen grafmonumenten. Een grafsteen van glas is een tijdloos monument waarmee u uw dierbare op een bijzondere manier herdenkt. Daarnaast is glas een duurzaam materiaal en erg eenvoudig te personaliseren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden met glasmonumenten? Neem dan contact met ons op of vraag een brochure aan via de onderstaande buttons.

Neem contact op Vraag brochure aan

Glasmonument op maat


Een glasmonument is eenvoudig op maat te maken en te personaliseren. Zo bepaalt u zelf de vorm, uitvoering (mat of helder), kleur en inscriptie van de glazen gedenkplaat. Daarnaast is het mogelijk om foto’s of tekeningen in het glas te graveren. We luisteren naar uw wensen en ontwerpen een glazen grafplaat die perfect bij de overledene past.

Bijzondere glazen grafmonumenten

Bent u op zoek naar een uniek en bijzonder grafmonument? Dan is een gedenkplaat van glas in combinatie met een natuursteen een mooie oplossing. Glas is prachtig als grafsteen en goed te combineren met andere materialen, zoals granietzwerfkeienruwe stenenbronsmarmer, rvs en nog veel meer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Glazen grafmonumenten prijzen

De glazen grafmonumenten prijzen zijn afhankelijk van het specifieke ontwerp. Het is lastig om vooraf een prijsindicatie te geven, dus neem contact met ons op voor meer informatie over de prijs van een glasmonument. Factoren die meespelen in de hoogte van de prijs, zijn:

  • De grootte van het grafmonument
  • De hoeveelheid gebruikt materiaal
  • Eventuele extra inscripties, accessoires of bewerkingen

glazen grafstenen

Glazen grafmonumenten bekijken

Wilt u onze glazen grafmonumenten in het echt bekijken? U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Nijkerk’t HardeEpe en Harderwijk. Onze specialisten nemen graag de tijd om u te helpen bij het kopen van een grafsteen voor een waardig afscheid. We adviseren u om een afspraak te maken, zodat we u genoeg tijd en aandacht kunnen geven. Daarnaast voorkomt u dat u mogelijk moet wachten op een andere familie.

Neem contact op met de desbetreffende locatie voor het maken van een afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze glazen grafmonumenten? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier