Grafstenen Harderwijk

Bent u op zoek naar een grafsteen voor uw dierbare in de regio Harderwijk? Bij Alpha Natuursteen vindt u diverse grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens. Met ruim 50 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van grafstenen helpen we u graag met creëren van een uniek eerbetoon. Alpha Natuursteen beschikt over een vestiging in Harderwijk, waar we u graag ontvangen.

Vraag brochure aan Neem contact op

Maak een afspraak

Om onze showtuin in Harderwijk te bezoeken kunt u het beste een afspraak maken. Dan weet u zeker dat we u uitgebreid kunnen informeren en u voorkomt dat u mogelijk moet wachten op een andere familie. Elke afspraak bij ons is gratis én vrijblijvend. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Familiebedrijf
 • Grafstenen voor elk budget
 • Samen grafsteen ontwerpen
 • Grote showtuin
 • Ontwerp op maat
 • Kinderarbeidvrije productie

Bel Alpha Natuursteen Harderwijk Vraag brochure aan

Verschillende grafstenen en monumenten

Bij Alpha Natuursteen kunt u terecht voor diverse soorten grafstenen en gedenkstenen, waaronder ook kindergrafstenen. Alle grafmonumenten zijn geschikt voor de begraafplaats in Harderwijk, maar ook voor begraafplaatsen in andere steden. We zorgen ervoor dat alle grafmonumenten voldoen aan de regels van de gemeente én de begraafplaats. Daarnaast restaureren we ook bestaande monumenten.

Maak direct een afspraak

Grafmonumenten voor een lagere prijs

We vinden het belangrijk dat we voor iedereen een gepaste grafsteen kan kopen. Omdat een begrafenis of crematie flink in de kosten kan lopen, kunnen we ons voorstellen dat er niet altijd veel geld overblijft voor een grafsteen. Daarom hebben we enkele goedkope grafmonumenten in ons assortiment.

Voorbeelden grafmonumenten

Elke grafsteen is uniek en maken we op basis van uw wensen. Bekijk onderstaande grafstenen ter inspiratie. Heeft u een steen gezien die u mooi vindt? Laat het ons dan weten, zodat we samen aan de slag gaan met het creëren van een prachtige gedenksteen.

Ontwerp op maat

Onze vakmensen maken altijd een uniek ontwerp op maat. Heeft u zelf ideeën over de vormgeving of materiaalkeuze, zoals hout, glas, cortenstaal of rvs in combinatie met natuursteen, laat het ons dan weten. We maken dan samen een ontwerp op maat.

Contact

Ons werkgebied

Alpha Natuursteen is voornamelijk actief in Harderwijk en in de volgende plaatsen in de omgeving:

 • Harderwijk
 • Ermelo
 • Zeewolde
 • Lelystad
 • Dronten
 • Nunspeet
 • Elspeet

Bent u woonachtig in een andere plaats, dan helpen we u uiteraard ook graag.

Grafstenen in het echt bekijken

Elke grafsteen die we maken is geschikt voor de begraafplaats in Harderwijk. Maar ook voor begraafplaatsen in de regio. Zo hebben we door de jaren heen diverse grafmonumenten ontwerpen en gefabriceerd voor begraafplaatsen in Harderwijk, Ermelo en Zeewolde.

Benieuwd naar onze grafstenen? Kom dan langs in onze showtuin in Harderwijk. Mocht u vooraf vragen hebben, dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen of een berichtje sturen.

Bel Alpha Natuursteen Harderwijk Vraag brochure aan

Contactgegevens

Alpha Natuursteen Harderwijk
Snelliusstraat 12
3846 BT Harderwijk
Telefoon: 0341 230 570
E-mail: harderwijk@alphanatuursteen.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12:30 – 17:00
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag: 12:30 – 17:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

 

Let op!
19 april in de middag vanaf 12:00 zijn wij gesloten op alle 4 de locatie’s

Lukt het niet om langs te komen binnen onze openingstijden, neem dan contact met ons op.

Plan uw route

Naast Harderwijk hebben we showrooms in Epe, ’t Harde en Nijkerk.