Restauratie grafmonumenten

Ziet het grafmonument van uw dierbare er niet meer uit zoals u zou willen, omdat hij bijvoorbeeld door jarenlange blootstelling aan weersinvloeden is beschadigd? Alpha Natuursteen is al jarenlang gespecialiseerd in de restauratie van grafmonumenten. We knappen hem op aan de hand van uw wensen.

Vraag brochure aan Neem contact op

Vervallen grafsteen bijwerken

Vervallen grafmonumenten kunnen we tot bijna nieuwstaat restaureren. U hoeft een monument dus niet altijd te vervangen! In de meeste gevallen vervangen we de fundering om een goede basis te vormen. De oude steen, meestal marmersoorten of Belgisch hardsteen, kunnen we schuren. De onderdelen worden dan weer als nieuw. Daarnaast kunnen we de grafsteen letters weer goed leesbaar maken door ze bij te werken.

Voorbeelden van eerder verrichte restauraties

Wat kost het bijwerken van een grafsteen?

De kosten van onze werkzaamheden rondom het bijwerken van een grafsteen zijn onder andere afhankelijk van de staat. Tijdens een afspraak op de begraafplaats controleren we dit en bespreken we uw wensen. Het is ook mogelijk om deze afspraak in te plannen in een van onze showrooms en foto’s mee te nemen van het te restaureren grafmonument. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Bespreek met ons uw wensen

Laat een oude grafsteen opknappen door Alpha Natuursteen, zodat u weer een mooie plek heeft om uw dierbare te herinneren. Bespreek uw wensen met ons, zodat we het beste resultaat voor u kunnen realiseren.

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen voor op de begraafplaats om de staat van het grafmonument samen te bekijken of om een afspraak in te plannen bij een van onze showrooms. In dit geval kunt u foto’s meenemen van het grafmonument. Aan de hand van de staat bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens gaan we aan de slag met de restauratie van het grafmonument. Uiteraard ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte voor deze werkzaamheden.

Neem contact op Vraag brochure aan