Kindermonumenten

Een dierbare begraven is voor iedereen erg lastig, maar een grafmonument voor uw kind uitzoeken is ongetwijfeld het moeilijkste dat er bestaat. Daarom nemen onze medewerkers graag de tijd om samen met u een mooie en waardige laatste rustplaats te creëren.

Vraag brochure aan Neem contact op

We helpen u met het ontwerpen van een bijzonder en persoonlijk kindermonument of kindergrafsteen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak in Nijkerk, ’t Harde, Epe of Harderwijk neemt u contact met ons op.  Bezoek een van onze showrooms of showtuinen of vraag een brochure aan. Maak een afspraak en voorkom dat u zou moeten wachten op een andere familie.

Neem contact op Vraag brochure aan

Persoonlijk kindermonument

Door het plaatsen van een persoonlijk kindermonument creëert u een waardige rustplaats. Kies een van de vele voorbeelden uit onze brochure, showroom of showtuin of ontwerp een uniek kindermonument samen met onze medewerkers. We luisteren graag naar uw verhaal en vertalen dit naar een passend ontwerp. Ook geven we graag advies en bieden we u steun waar nodig. We hebben jarenlange ervaring, ontfermen ons over u en uw familie en geven u de tijd en ruimte voor het ontwerpen van een grafsteen voor uw kind.

 

Soorten kindergrafstenen

Net als voor ieder soort grafmonument, bestaan er ook veel verschillende soorten kindermonumenten. Zo kiest u uit verschillende materialen, zoals graniet, zwerfkei, ruwe steen, marmer en kalksteen, glas, roestvrijstaal, cortenstaal en meer. Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten grafaccessoires voor kinderen op of rond het graf te plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn beelden, windlichten, kaarsenhouders of foto’s. Voeg op maat gemaakte accessoires toe aan het graf om het dichtbij uw kind en uzelf te houden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het vormgeven van een kindergrafsteen? Neem dan contact met ons op.

Baby grafsteen

Babygraven zijn doorgaans kleiner dan kindergraven en daarom komen er soms andere dingen bij kijken. We helpen u graag met het vinden van het volmaakte gedenk- of grafsteentje voor uw overleden baby. Naast onze bestaande collectie kleine grafstenen en gedenkstenen, is het mogelijk om een baby grafmonument op maat te maken.

 

Prijzen grafsteen voor een kind

De prijzen voor een kindergrafsteen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo hebben het materiaal, de grootte, de vorm, de inscriptie en eventuele grafaccessoires invloed op de prijs. Het is daarom erg lastig om vooraf een prijsindicatie te geven, maar we hebben altijd passende mogelijkheden die binnen uw budget vallen. Voor meer informatie over de kosten of het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op of komt u tijdens de openingstijden langs in een van onze showrooms.

Kosten grafsteen voor een baby

Onze medewerkers assisteren u of nemen alle zorgen uit handen met het ontwerpen van een grafsteen voor een baby en geven een overzicht van de kosten hiervan. Ook in dit geval is de prijs afhankelijk van de gekozen opties, maar omdat een baby grafsteen vaak kleiner is dan een kinder- of regulier grafmonument, liggen de kosten wat lager.

 

Bezoek de showroom of showtuin

U bent van harte welkom om onze collectie grafmonumenten te bekijken in een van onze showrooms of showtuinen. Wilt u een bezoek brengen aan een van onze locaties? Dan adviseren we om van tevoren een afspraak te maken met een van onze specialisten. Zo weten we zeker dat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u nodig heeft. Onze showrooms zijn een rustige en veilige plaats waar we u graag een luisterend oor bieden. Onze medewerkers staan voor u klaar in:

 

Neem gerust contact op

We begrijpen het als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het vinden van een passend grafmonument voor uw kind. We staan daarom graag voor u klaar om u te begeleiden in het ontwerpen van een grafsteen en uw verhaal aan te horen. Uw rouwproces is al lastig genoeg, dus we helpen u graag om het regelen van de omringende zaken een stuk eenvoudiger te maken. Neem gerust contact met ons op via e-mail, onderstaand contactformulier of bel een van onze locaties:

Contactformulier