Levertijd grafsteen

Bij Alpha Natuursteen begrijpen we dat elke grafsteen uniek is en dat de tijd die nodig is voor het realiseren ervan kan variëren. De levertijd van een grafsteen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het specifieke type grafmonument dat u kiest en de beschikbare voorraad van het gekozen materiaal. Ook bij restauraties verschilt de levertijd op basis van de staat van een grafmonument en uw specifieke wensen. In de meeste gevallen kunnen we wel een schatting geven. Lees meer over de levertijd van grafstenen bij Alpha Natuursteen.

Neem contact op

Levertijd bij grafstenen


De levertijd van grafstenen bedraagt ongeveer 14 tot 16 weken. Gedurende het maken van uw grafmonument regelen we ook de vergunningaanvraag bij de gemeente. Als uw grafmonument is geplaatst, ontvangt u van ons persoonlijk bericht.

Levertijd bij bestaande grafmonumenten

Wilt u een vervolginscriptie op een bestaand grafmonument plaatsen? Houd dan rekening met een levertijd van ongeveer 10 weken na het ontvangen van de opdracht. In deze periode besteden we de nodige zorg en aandacht aan de details, zodat de aanvulling perfect past bij het bestaande monument.

Grafsteen restauratie levertijd

De levertijd bij restauratie is afhankelijk van zowel de huidige staat van het monument als uw specifieke wensen. Aangezien elke restauratie uniek is, stellen we de levertijd altijd in overleg vast. Op basis van foto’s en uw wensen schatten we de duur van het restauratieproces in. Als de foto’s echter niet voldoende inzicht bieden, komen we graag ter plaatse om de situatie persoonlijk te beoordelen.

Neem contact op

Neem contact op met Alpha Natuursteen

Heeft u nog vragen over de levertijd van een grafsteen of urn? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@alphanatuursteen.nl. We beantwoorden graag al uw vragen. Komt u liever langs in een van onze showrooms om de mogelijkheden te bespreken? Maak dan een afspraak op een van onze locaties en dan zorgen wij ervoor dat er altijd iemand voor u klaarstaat om u van antwoorden te voorzien.

Neem contact op Vraag brochure aan