Grafaccessoires

Door het toevoegen van grafaccessoires maakt u van een graf een nog persoonlijkere gedenkplaats. Denk bijvoorbeeld aan grafdecoratie zoals foto’s, etsen, graflantaarns, vazen, symbolen of beeldjes voor op het graf. We luisteren graag naar uw wensen en helpen u met het vinden van de mooiste toevoegingen. Onze grafaccessoires worden uitsluitend van duurzame materialen gemaakt, zodat ze mooi blijven en lang meegaan. Heeft u vragen of hulp nodig bij het ontwerpen van grafaccessoires? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

Vraag brochure aan Neem contact op

Soorten grafaccessoires

Grafaccessoires zijn in allerlei soorten verkrijgbaar. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf de grootte, de vorm en het duurzame materiaal van de decoratie. Omdat ons aanbod in grafaccessoires zeer ruim is en we het continu blijven aanvullen met de nieuwste producten, vindt u bij ons decoratie van iedere prijsklasse. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Beelden

Het plaatsen van een beeldje is een populaire manier om een graf persoonlijker te maken. Kies bijvoorbeeld voor een 2D- of 3D-beeld van een bloem, dier, kruis, symbool of voorwerp dat betekenis heeft voor de overledene. De beelden worden van verschillende materialen gemaakt, zoals brons (met of zonder patina), aluminium, graniet, rvs en porselein.

Vazen en plantenbakken

Door het plaatsen van een vaas of plantenbak houdt u het graf netjes en heeft u altijd plaats voor verse bloemen. Het is mogelijk om een vaas of plantenbak van hetzelfde materiaal als de gedenksteen te plaatsen, maar andere materialen zijn ook geschikt om bloemen of planten in te plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende vaas van brons, rvs of aluminium.

Graflantaarns

Wanneer u een kaarsje op het graf wilt branden adviseren we om te kiezen voor een graflantaarn. Een graflantaarn is weersbestendig, staat stevig op het graf en is gemaakt van materiaal dat niet verkleurt of afgeeft. Daarnaast raden we u aan om gebruik te maken van speciale grafkaarsen, die niet schadelijk zijn voor de lantaarn of het graf. Vraag ons naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Harderwijk, Epe, ’t Harde of Nijkerk voor meer informatie. We adviseren u om een afspraak te maken, zodat u voorkomt dat u zou moeten wachten.

Foto’s, gravures en etsen

Het is mogelijk om foto’s, gravures of etsen aan het grafmonument toe te voegen. Realistische tekeningen en foto’s worden geëtst in het materiaal van het monument (bij voorkeur in zwart graniet). Gravures zoals afbeeldingen, lijnen of tekst worden in het monument gezandstraald.

Eigen accessoires

Naast ons aanbod aan grafaccessoires is het mogelijk om eigen accessoires op het monument te plaatsen. We helpen u graag met het personaliseren van het grafmonument, om uw dierbare te eren. Neem contact met ons op voor advies en hulp bij het kiezen van uw eigen persoonlijke grafaccessoires.

 

Materialen

Onze grafaccessoires worden onder andere van de volgende materialen gemaakt:

  • Brons
  • Marmer
  • Porselein
  • Roestvrijstaal
  • Aluminium
  • Graniet

Kosten

De kosten voor grafaccessoires zijn zeer afhankelijk van het specifieke product. Bijvoorbeeld: een grotere accessoire van brons is over het algemeen duurder dan een kleine gravure in graniet. De grootte, de vorm en het gebruikte materiaal zijn erg bepalend voor de prijs en daarom hebben we grafornamenten in elke prijsklasse in ons assortiment. We helpen u graag met het vinden van de perfecte grafaccessoire binnen uw budget.

Meer weten over grafaccessoires?

Wilt u meer weten over onze grafaccessoires of een kijkje nemen in een van onze showrooms? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het vinden of ontwerpen van de meest waardige en persoonlijke grafaccessoires. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen we u om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Dat kan via e-mail, telefoon of onderstaand contactformulier.

Contactformulier