Grafstenen 't Harde

Alpha Natuursteen in ‘t Harde is gespecialiseerd in het maken van de mooiste grafstenen, -monumenten of gedenktekens om uw dierbare te herinneren. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, leveren en plaatsen van natuursteen grafstenen creëren we een mooie laatste rustplaats voor uw overleden dierbare. Naast grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens, leveren we unieke grafzerken. We geven u graag een persoonlijk advies in onze showroom in ’t Harde. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vraag brochure aan Neem contact op

Grafstenen in ’t Harde

Bekijk ons aanbod grafstenen en -monumenten in onze showroom en showtuin in ’t Harde. We adviseren u om een afspraak in te plannen voor u langskomt. Op die manier hebben we genoeg tijd om u uitgebreid advies te geven over de opties en voorkomt u dat u moet wachten op een andere familie. Er zijn geen kosten verbonden aan een afspraak bij Alpha Natuursteen en het is altijd vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Om een afspraak te maken belt of mailt u ons via de onderstaande buttons.

 • Generaties lang ervaring met natuurstenen grafstenen
 • Passende opties voor ieder budget
 • Bekijk ons aanbod in onze showroom en showtuin
 • Op maat gemaakte grafstenen met een persoonlijke touch

Bel Alpha Natuursteen ‘t Harde Vraag brochure aan

Soorten herdenkingsstenen

Er bestaan verschillende soorten herdenkingsstenen om uw geliefde te herinneren. Denk bijvoorbeeld aan een traditionele grafsteen of een modern grafmonument, maar ook aan kindergrafstenen. Bij het ontwerpen van een passende steen houden we rekening met de toegestane afmetingen en andere regels die zijn opgesteld door de gemeente Elburg. Dit geldt ook voor de regels voor de begraafplaatsen in de regio’s Nunspeet, Wezep, Hattem en omstreken. Bekijk ons aanbod in herdenkingsstenen hieronder:

 

 

Maak direct een afspraak

Wat zijn de kosten van een grafsteen?

De kosten van een grafsteen of herdenkingssteen zijn afhankelijk van uw budget en uw wensen. Het regelen van een uitvaart kan veel kosten met zich meebrengen en daarom hebben we naast onze reguliere grafstenen een mooi aanbod grafstenen voor kleinere budgetten. Factoren die de prijs beïnvloeden zijn bijvoorbeeld het materiaal van de steen, maar ook de grootte en het aantal gegraveerde woorden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen.

Gepersonaliseerde grafstenen

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van gepersonaliseerde grafstenen. We kijken samen met u naar de meest passende opties in materiaal, opschrift, lettertype en accessoires, om zo uw overleden dierbare waardig te herdenken. Naast grafstenen van natuursteen is het mogelijk om materialen als glas, rvs, staal, hout of een combinatie hiervan te kiezen. Onze medewerkers helpen u graag met het creëren van een uniek ontwerp.

Grafstenen van Alpha Natuursteen ‘t Harde

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van persoonlijke grafstenen, is geen aanvraag ons te gek. We helpen u graag bij het ontwerpen van de grafsteen en luisteren hierbij goed naar al uw wensen. Uw dierbare verdient een mooie, waardige laatste rustplaats en een gepersonaliseerde grafsteen draagt hier zeker aan bij. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van door ons ontworpen grafstenen.

 

 

 

 

 

 

Herdenkingsmonumenten in de regio ’t Harde

Alpha Natuursteen is dé specialist in grafstenen en herdenkingsmonumenten van natuursteen in de regio ’t Harde. Bekijk ons aanbod in de showroom en showtuin aan de Eperweg 78a, 8084 HJ in ’t Harde. U kunt bij ons ook terecht voor een persoonlijk advies over grafstenen en -monumenten. We zijn werkzaam in de gehele omgeving van ’t Harde, waaronder:

 • ‘t Harde
 • Nunspeet
 • Wezep
 • Hattem
 • Oldebroek
 • Doornspijk
 • Elburg
 • Zalk
 • Elspeet
 • Oosterwolde

 

U vindt Alpha Natuursteen ook in Nijkerk, Epe en Harderwijk.

Meer informatie over Alpha Natuursteen ‘t Harde?

Wilt u graag meer informatie over onze grafstenen of andere herdenkingsmonumenten? Onze specialisten geven u graag een uitgebreid advies en helpen u met het personaliseren van de perfecte grafsteen. Kom langs in onze winkel in ‘t Harde of maak een afspraak met een van onze specialisten. Ook voor de regio’s Nunspeet, Wezep en Hattem zijn we dé specialist in natuurstenen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bel Alpha Natuursteen ‘t Harde Vraag brochure aan

Contactgegevens

Alpha Natuursteen ‘t Harde
Eperweg 78a
8084 HJ ‘t Harde
Telefoon: (0525) 65 57 04
E-mail: tharde@alphanatuursteen.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12:30 – 17:00
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag: 12:30 – 17:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: Gesloten

 

Let op!
19 april in de middag vanaf 12:00 zijn wij gesloten op alle 4 de locatie’s

Buiten onze openingstijden kunt u op afspraak de showroom bezoeken.

Plan uw route